google.com, pub-6663105814926378, DIRECT, f08c47fec0942fa0 5 uhyggeligste urbane legender

5 uhyggeligste urbane legender

5 uhyggeligste urbane legender
5. Manden, der talte med Gud
Forestil dig denne scene: Året er 1983. En gruppe religiøse videnskabsmænd er kommet med en interessant ny teori om, at enhver menneskelig hjerne uden stimuli ville være i stand til at fornemme Guds tilstedeværelse. Da de fandt en villig frivillig, en gammel mand med en dødelig sygdom, forsegler de omhyggeligt hans nerveender. Så læner de sig tilbage og venter. Hvad der derefter skete, er ligesom H.P Lovecrafts værste mareridt. I et par dage hviskede den gamle mand om sin forværrede sindstilstand. På den fjerde dag hævdede han at høre fjerne stemmer. Den sjette begyndte hans døde kone at tale til ham.

Så gik det virkelig ned ad bakke. Som dagene gik, begyndte de dødes stemmer at blive højere, mere fjendtlige. De blev vrede, hånende og begyndte at fortælle manden ting, som ingen nogensinde skulle høre. Ifølge legenden begyndte manden at skrige og rive i sine usynlige øjne, og råbte ingen himmel, ingen tilgivelse igen og igen og igen. Til sidst begyndte han hysterisk at bide i sit eget kød og sagde, at han havde mødt Gud, og at han har forladt os. Heldigvis er fortællingen intet mere end et særligt rygrades-eksempel på en urban legende. Men det er uhyggeligt nok til at have skræmt nogle mennesker fuldstændigt ud, og det ser nu ud til med jævne mellemrum at dukke op igen, når internettet har brug for en mave-skærende terror.

4. Farmer Johns selvmord
Historien fortæller, at ejeren af et kødpakkeri vågnede en dag og fandt sine børn savnet. Med hjælp fra sin bror gennemsøgte de to gården, men kunne ikke finde spor af de forsvundne børn. Efter et par timer tilkaldte de politiet, som gjorde en forfærdelig opdagelse. De ting, der kom ud af kødkværnen den dag, var menneskekød, pulpet og malet ned til goo. Ejeren indså, at dette kun kunne være hans forsvundne børn, trak sig tilbage til anlæggets fyrrum og hængte sig stille og roligt.

Tyve år efter, at børnene blev myrdet, faldt arbejderne på fabrikken over en skræmmende scene. Den tidligere ejers bror var blevet spændt op i fyrrummet, ordene jeg gjorde det skåret hen over hans bryst. Samtidig meldte besøgende på byens kirkegård, at jorden over ejerens gravsted var blevet forstyrret engang om natten. Spol frem til nutiden, og det siges, at man kan se spøgelserne fra de to børn falde ned i kværnen hver oktober, mens de to hængte mænd til halloween går tilbage til fyrrumet.

3. Den stirrende video
Det er en video af en mand, der kigger ind i et kamera uden udtryk i cirka to minutter. Det har været oppe på YouTube uden kommentarer og set af hundredvis af mennesker. Kendt som "Mereana Mordegard Glesgorv"-videoen, siger legenden, at den blev trukket af YouTube i de tidlige dage, efter at de indså dens virkninger. Ifølge historien ville de, der så igennem til slutningen, se den udtryksløse mand smile et ondt smil.

Efter det ville de miste det. Folk skulle efter sigende have kløet deres egne øjne ud efter at have set hele videoen. Andre skulle have taget knive og hakket deres egne arme op. Endnu andre skulle have begået selvmord. Det siges, at ingen kan komme endnu 45 sekunder ind uden at skrige, og at gå længere er at ofre de sidste stumper af din fornuft. Det er i hvert fald historien. I virkeligheden er videoen af en fyr ved navn Bryan Cortez, og du kan se ham i dag se passende ikke-dæmonisk og venlig ud.

2. Selvmordsportrættet
For nogle år siden dukkede et internetrygte op om en ung japansk piges selvmord. Kort før hun slog sig selv, havde teenageren tegnet et selvportræt, som hun derefter lagde ud på nettet. Nysgerrig efter at se denne del af selvmords-memorabilia, tog en række koreanske fora billedet op og begyndte at genudsende det. Det var der, tingene blev mærkelige. Brugerne havde svært ved at se væk fra dette melankolske billede. Nogle begyndte at genudsende det gang på gang og sagde, at dets øjne trak dem ind.

Andre lagde mærke til, at hvis du stirrede på billedet i længere tid, begyndte det at ændre sig subtilt, det mindste spor af et smil, der dukkede op omkring den døde piges mund. Endnu andre rapporterede følelser af intens tristhed efter at have set det. Det siges, at en eller to endda dræbte sig selv. Det menes nu, at enhver, der bruger for lang tid på at se på billedet, risikerer at falde i den samme dødbringende besættelse. Det ville det i hvert fald være, hvis den originale kunstner ikke havde fundet ud af dette rygte og lagt en nøgnet besked på sin hjemmeside, hvor han afslørede det hele.

1. Mickey Mouse i helvede
Den uhyggelige "tabte episode" er en hel undergenre af moderne urban legende. Men ingen har nogensinde været så fordrejet som legenden, der startede dem alle: historien om den tabte Mickey Mouse tegneserie. Ifølge legenden er denne tegneserie ikke noget særligt. Den har en sort og hvid Mickey, der går forbi en gentagende baggrund, hvid støj spiller på lydsporet. Efter to minutter skærer den til sort, og det er det. Vent til det sjette minut, og tegnefilmen er beregnet til at dukke op igen. Først nu er den hvide støj blevet erstattet af den fjerne mumlen af stemmer. Baggrunden Mickey gik imod er begyndt at forvrænge på måder, der er smertefulde for det menneskelige øje at se, og Mickey selv smiler ubehageligt.

Fra da af bliver tegnefilmen angiveligt et mareridt. Et skrig begynder at stige op på soundtracket, da Mickey selv ser ud til at forfalde, hans øjeæbler falder ud, og hans grin bliver stadig bredere. Umulige farver begynder at flimre hen over skærmen, brændende murbrokker rejser sig i baggrunden, og så siges det, at ingen ved, hvad der derefter sker. Den eneste Disney-medarbejder, der nogensinde har set til ende, begik selvmord kort efter. Det eneste, han efterlod, var en seddel, der beskrev den endelige ramme: et stykke russisk tekst, der oversættes som "helvedes seværdigheder bringer sine seere tilbage." Og nu er den et sted derude på internettet og venter på, at du finder den.

urban legende

Popular Posts