google.com, pub-6663105814926378, DIRECT, f08c47fec0942fa0 15 อันดับวรรณกรรมคลาสสิกต้องห้าม

15 อันดับวรรณกรรมคลาสสิกต้องห้าม

15 อันดับวรรณกรรมคลาสสิกต้องห้าม


รายการหนังสือที่ห้ามได้รับความนิยมเสมอมา ดังนั้นจึงเป็นการเหมาะสมที่จะรวมรายชื่อหนังสือเหล่านี้ไว้ที่นี่ นี่คือรายชื่อหนังสือต้องห้าม 15 อันดับแรกที่มีคุณค่าทางวรรณกรรมอย่างมาก ฉันแนะนำให้คุณหาสำเนาที่คุณยังไม่ได้อ่านเพราะมันยอดเยี่ยมทั้งหมด

ยูลิสซิส, เจมส์ จอยซ์


ยูลิสซิสบันทึกเรื่องราวผ่านเมืองดับลินโดยใช้ตัวละครหลักคือ เลียวโปลด์ บลูม ในวันธรรมดา 16 มิถุนายน พ.ศ. 2447 ชื่อเรื่องพาดพิงถึงวีรบุรุษของโฮเมอร์ โอดิสซีย์ (เป็นภาษาละตินในยูลิสซิส) และมีความคล้ายคลึงกันมากมายทั้งโดยนัยและชัดเจน ระหว่างงานทั้งสอง (เช่น การติดต่อระหว่าง Leopold Bloom และ Odysseus, Molly Bloom และ Penelope และ Stephen Dedalus และ Telemachus)
“ด้วยประวัติการเซ็นเซอร์ที่มีมายาวนาน ULYSSES จึงไม่ค่อยได้รับเลือกให้เข้า
ห้องสมุดระดับมัธยมปลาย” — Judith Krug ผู้อำนวยการ Office for Intellectual
Freedom, American Library Association, 1986

การผจญภัยของฮักเคิลเบอร์รี่ ฟินน์ มาร์ค ทเวน


หนังสือเล่มนี้ขึ้นชื่อเรื่องตัวเอกอายุน้อยผู้บริสุทธิ์ คำอธิบายที่มีสีสันของผู้คนและสถานที่ริมฝั่งแม่น้ำมิสซิสซิปปี้ และทัศนคติที่เคร่งครัดและมักดูถูกเหยียดหยามโดยเฉพาะอย่างยิ่งการเหยียดเชื้อชาติในสมัยนั้น การเดินทางที่ล่องลอยของฮัคและจิม เพื่อนของเขาซึ่งเป็นทาสที่หลบหนีไปบนแพของพวกเขาในแม่น้ำมิสซิสซิปปี้อาจเป็นหนึ่งในภาพการหลบหนีและเสรีภาพที่ยืนยงที่สุดในวรรณคดีอเมริกันทั้งหมด

แคนดิด, วอลแตร์


Candide บอกเล่าเรื่องราวของตัวเอกที่ไร้เดียงสาในบาร์นี้ ซึ่งสอนให้เชื่อในการมองโลกในแง่ดีของไลบนิเซียน แคนดิดต้องผ่านความยากลำบากที่ไม่ธรรมดาหลายครั้งซึ่งประกอบเป็นเสียดสี โครงเรื่องคล้ายกับนิยายภาพตลกหรือภาพยนตร์บิลดังส์โรมัน เพราะมันล้อเลียนการผจญภัยและความโรแมนติกมากมาย แคนดิด ผลงานชิ้นโบแดงของวอลแตร์ ได้รับการพิจารณาอย่างกว้างขวางว่าเป็นหนึ่งในผลงานที่สำคัญที่สุดของศีลตะวันตก และดังนั้นจึงมักรวมอยู่ในรายชื่อหนังสือที่ทรงอิทธิพลหรือยิ่งใหญ่ที่สุด

Brave New World, อัลดัส ฮักซ์ลีย์


โลกที่นวนิยายอธิบายไว้คือยูโทเปีย แม้ว่าจะเป็นเรื่องน่าขัน: มนุษยชาติไร้กังวล มีสุขภาพแข็งแรง และก้าวหน้าทางเทคโนโลยี สงครามและความยากจนถูกขจัดออกไปและทุกคนก็มีความสุขอย่างถาวร สิ่งที่น่าแปลกก็คือ สิ่งเหล่านี้ทั้งหมดสำเร็จได้ด้วยการกำจัดหลายสิ่งหลายอย่างที่มนุษย์มองว่าเป็นศูนย์กลางของอัตลักษณ์ของตน — ครอบครัว วัฒนธรรม ศิลปะ วรรณกรรม วิทยาศาสตร์ ศาสนา และปรัชญา นอกจากนี้ยังเป็นสังคมแห่งการประนีประนอม ซึ่งได้รับความสุขจากการมีเพศสัมพันธ์และการใช้สารเสพติด โดยเฉพาะอย่างยิ่งการใช้โสม ยาทรงพลังที่นำมาใช้เพื่อหลีกหนีความเจ็บปวดและความทรงจำอันเลวร้ายผ่านจินตนาการหลอนๆ หลอนๆ นอกจากนี้ ยังได้บรรลุถึงเสถียรภาพและรักษาไว้ผ่านการแบ่งชั้นทางสังคมที่ออกแบบมาโดยเจตนาและบังคับใช้อย่างเข้มงวด

สิบเก้า แปดสิบสี่ จอร์จ ออร์เวลล์


Ninteen Eighty-Four บอกเล่าเรื่องราวของ Winston Smith และความเสื่อมโทรมของเขาจากรัฐเผด็จการที่เขาอาศัยอยู่ นอกเหนือจาก Brave New World ของ Aldous Huxley และ Fahrenheit 451 ของ Ray Bradbury แล้ว ยังเป็นหนึ่งในโทเปียที่มีชื่อเสียงและได้รับการกล่าวถึงมากที่สุดในวรรณกรรม คำศัพท์และผู้เขียนได้กลายเป็นคำที่นิยมเมื่อพูดถึงปัญหาความเป็นส่วนตัวและความปลอดภัยของรัฐ คำว่า "Orwellian" มาเพื่ออธิบายการกระทำหรือองค์กรที่ชวนให้นึกถึงสังคมเผด็จการที่ปรากฎในนวนิยายและวลี "พี่ใหญ่กำลังเฝ้าดูคุณ" นั้นหมายถึงการเฝ้าระวังใด ๆ ที่มองว่าเป็นการรุกราน

The Catcher in the Rye, เจดี ซาลิงเงอร์


ตัวเอกของนวนิยายเรื่อง Holden Caulfield ได้กลายเป็นไอคอนสำหรับความแปลกแยกและความกลัวของวัยรุ่น เขียนในคนแรก The Catcher in the Rye ติดตามประสบการณ์ของโฮลเดนในนิวยอร์กซิตี้ในช่วงไม่กี่วันหลังจากการขับไล่จาก Pencey Prep โรงเรียนเตรียมอุดมศึกษาของวิทยาลัย นวนิยายเรื่องนี้ยังคงเป็นที่ถกเถียงกันจนถึงทุกวันนี้สำหรับการใช้คำหยาบคายและการแสดงภาพเรื่องเพศและความโกรธของวัยรุ่นอย่างเสรี เป็นหนังสือที่ท้าทายที่สุดอันดับที่สิบสามของปี 1990 ตาม American Library Association

ของหนูและผู้ชาย จอห์น สไตน์เบ็ค


ชื่อของหนังสือเล่มนี้เป็นวรรณกรรมที่พาดพิงถึงปัญหาของตัวละครหลักในขณะเดียวกันก็อ้างอิงถึงตอนในเรื่องที่ตัวละครที่มีพลังทางร่างกาย แต่พิการทางพัฒนาการคนหนึ่งบังเอิญฆ่าหนูในขณะที่พยายามจะเลี้ยงมันโดยสังเขป การฆาตกรรมซึ่งจะเกิดขึ้นในลักษณะเดียวกันในภายหลัง Steinbeck เขียนหนังสือเล่มนี้พร้อมกับ The Grapes of Wrath ในเมือง Monte Sereno รัฐแคลิฟอร์เนียที่บ้านของเขาที่ 16250 Greenwood Lane สุนัขของ Steinbeck กินต้นฉบับของนวนิยายเรื่องนี้

โรงฆ่าสัตว์-Five, Kurt Vonnegut


ทหารอเมริกันที่สับสนและฝึกหัดอย่างไม่สมประกอบชื่อ Billy Pilgrim ถูกทหารเยอรมันจับตัวและถูกบังคับให้ต้องอาศัยอยู่ในเรือนจำชั่วคราว ซึ่งเป็นห้องใต้ดินลึกของโรงฆ่าสัตว์ร้างในเมืองเดรสเดน บิลลี่ "หมดเวลา" ด้วยเหตุผลที่ไม่สามารถอธิบายได้ (แม้ว่าจะเป็นนัยในตอนท้ายว่าการรอดชีวิตจากอุบัติเหตุเครื่องบินตกทำให้เขาได้รับความเสียหายทางสมองเล็กน้อย) ดังนั้นเขาจึงสุ่มไปเยี่ยมส่วนต่างๆ ในชีวิตของเขาซ้ำๆ ซึ่งรวมถึงความตายด้วย เขาพบและต่อมาถูกลักพาตัวโดยมนุษย์ต่างดาวจากดาวทราลฟามาดอร์ ซึ่งแสดงให้เขาเห็นในสวนสัตว์ทราลฟามาโดเรียนกับมอนทาน่า ไวลด์แฮ็ค ดาราภาพลามกอนาจาร ชาวทราลฟามาโดเรียนเห็นในสี่มิติ มิติที่สี่คือเวลา Tralfamadorians ได้เห็นทุกช่วงเวลาของชีวิตของพวกเขาแล้ว พวกเขาไม่สามารถเลือกที่จะเปลี่ยนแปลงอะไรเกี่ยวกับชะตากรรมของพวกเขาได้

กระท่อมของลุงทอม แฮเรียต บี. สโตว์


กระท่อมของลุงทอม; หรือ Life Among the Lowly เป็นนวนิยายต่อต้านการเป็นทาสโดยนักเขียนชาวอเมริกัน Harriet Beecher Stowe นวนิยายเรื่องนี้ตีพิมพ์ในปี ค.ศ. 1852 มีผลกระทบอย่างลึกซึ้งต่อทัศนคติที่มีต่อชาวแอฟริกันอเมริกันและการเป็นทาสในสหรัฐอเมริกา ในกรณีหลังนวนิยายเรื่องนี้ได้เพิ่มความขัดแย้งในส่วนที่นำไปสู่สงครามกลางเมืองอเมริกา

เจ้าแห่งแมลงวัน วิลเลียม โกลดิง


Lord of the Flies เป็นนวนิยายเชิงเปรียบเทียบโดย William Golding นักเขียนรางวัลโนเบล อภิปรายว่าความสุภาพที่มนุษย์สร้างขึ้นล้มเหลวอย่างไร และมนุษย์จะหันไปสู่ความป่าเถื่อนได้อย่างไร โดยใช้อุปมานิทัศน์ของกลุ่มเด็กนักเรียนที่ถูกขังอยู่บนเกาะร้างที่พยายามปกครองตนเองและล้มเหลวอย่างหายนะ จุดยืนในหัวข้อที่ขัดแย้งกันอยู่แล้วเกี่ยวกับธรรมชาติของมนุษย์และสวัสดิการส่วนบุคคลเทียบกับความดีทั่วไปทำให้อันดับ 70 อยู่ในรายชื่อ 100 หนังสือที่ท้าทายบ่อยที่สุดในปี 1990–2000 ของสมาคมห้องสมุดอเมริกัน

ลานส้ม แอนโธนี่ เบอร์เจส


Clockwork Orange เขียนขึ้นในมุมมองของบุคคลที่หนึ่งจากแหล่งที่ดูเหมือนลำเอียงและไม่น่าเชื่อถือ อเล็กซ์ไม่เคยปรับการกระทำของเขาในการบรรยาย ทำให้รู้สึกดีว่าเขาค่อนข้างจริงใจ ผู้บรรยายที่แม้จะดูไม่น่าเป็นไปได้ ปลุกความสงสารจากผู้อ่านผ่านการเล่าถึงความทุกข์ที่ไม่สิ้นสุดของเขา และในเวลาต่อมาก็ตระหนักว่าวัฏจักรจะไม่มีวันจบสิ้น มุมมองของ Alex มีประสิทธิภาพในการที่เขาอธิบายเหตุการณ์ได้ง่าย แม้ว่าจะไม่ใช่สถานการณ์ก็ตาม เขาใช้คำที่ใช้ทั่วไปในการพูดเช่นเดียวกับ ณัฏฐ์ สุนทรพจน์ของคนรุ่นใหม่

The Grapes of Wrath, จอห์น สไตน์เบ็ค


The Grapes of Wrath เป็นเรื่องราวที่เกิดขึ้นในช่วงภาวะเศรษฐกิจตกต่ำครั้งใหญ่ นวนิยายเรื่องนี้มุ่งเน้นไปที่ครอบครัวผู้ปลูกพืชไร่ที่ยากจน พวก Joads ซึ่งถูกขับไล่จากบ้านของพวกเขาด้วยความแห้งแล้ง ความยากลำบากทางเศรษฐกิจ และการเปลี่ยนแปลงในอุตสาหกรรมการเกษตร ในสถานการณ์ที่แทบสิ้นหวัง พวกเขาออกเดินทางไปแคลิฟอร์เนียพร้อมกับ “โอเค” อีกหลายพันคนเพื่อค้นหาที่ดิน งาน และศักดิ์ศรี นวนิยายเรื่องนี้มีจุดมุ่งหมายเพื่อเน้นย้ำถึงความจำเป็นในการร่วมมือกัน ในทางตรงกันข้ามกับปัจเจก การแก้ปัญหาสังคมที่เกิดจากการใช้เครื่องจักรของการเกษตรและความแห้งแล้งของ Dust Bowl

จดหมายสีแดง นาธาเนียล ฮอว์ธอร์น


Scarlet Letter เป็นเรื่องราวที่เกิดขึ้นในเมือง Puritan New England (โดยเฉพาะเมืองบอสตัน) ในศตวรรษที่สิบเจ็ด โดยบอกเล่าเรื่องราวของ Hester Prynne ผู้ให้กำเนิดหลังจากล่วงประเวณี ปฏิเสธที่จะตั้งชื่อบิดา และพยายามดิ้นรนเพื่อสร้างชีวิตใหม่แห่งการกลับใจและศักดิ์ศรี ฮอว์ธอร์นสำรวจประเด็นเรื่องความสง่างาม ความถูกต้องตามกฎหมาย และความผิดตลอดมา

Catch-22, โจเซฟ เฮลเลอร์


นวนิยายเรื่องนี้เป็นเรื่องราวเกี่ยวกับกัปตันจอห์น ยอสซาเรียน เครื่องบินทิ้งระเบิด B-25 ของกองทัพอากาศสหรัฐฯ และตัวละครอื่นๆ อีกจำนวนหนึ่ง เหตุการณ์ส่วนใหญ่เกิดขึ้นในขณะที่นักบินของฝูงบินต่อสู้ที่ 256 (หรือ "สองต่อแปดกำลังต่อสู้") ตั้งอยู่บนเกาะ Pianosa ทางตะวันตกของอิตาลี หลายเหตุการณ์ในหนังสือได้รับการอธิบายซ้ำแล้วซ้ำเล่าจากมุมมองที่ต่างกัน ดังนั้นผู้อ่านจะได้เรียนรู้เพิ่มเติมเกี่ยวกับเหตุการณ์จากการทำซ้ำแต่ละครั้ง การบรรยายยังอธิบายเหตุการณ์ที่ไม่ต่อเนื่อง และนอกจากนี้ เหตุการณ์ยังถูกอ้างถึงราวกับว่าผู้อ่านรู้ทั้งหมดเกี่ยวกับเหตุการณ์เหล่านั้นแล้ว

เบ้าหลอม อาร์เธอร์ มิลเลอร์


The Crucible เป็นละครในปี 1952 โดย Arthur Miller จากเหตุการณ์รอบการพิจารณาคดีแม่มดในปี 1692 ที่เมืองเซเลม รัฐแมสซาชูเซตส์ มิลเลอร์ใช้เหตุการณ์นั้นเป็นสัญลักษณ์เปรียบเทียบสำหรับลัทธิแมคคาร์ธีและ Red Scare ซึ่งเป็นช่วงเวลาที่ชาวอเมริกันกลัวลัทธิคอมมิวนิสต์ และรัฐบาลได้ขึ้นบัญชีดำผู้ถูกกล่าวหาว่าเป็นคอมมิวนิสต์ Red Scare เกิดขึ้นในสหรัฐอเมริกาในปี 1950 มิลเลอร์เองก็ถูกสอบสวนโดยคณะกรรมาธิการสภาว่าด้วยกิจกรรม Un-American ในปี 1956

10 อันดับแซนวิชที่ดีที่สุดตลอดกาล

10 ต้นกำเนิดของอาหารที่คุณโปรดปราน

อาหาร 10 อันดับแรกที่ดูแตกต่างกันโดยสิ้นเชิง

10 อันดับอาหารที่คุณไม่ควรทานในไมโครเวฟ

10 อันดับอาหารที่หมดอายุเร็ว

วิธีทำมัมมี่

วัสดุที่เย็นที่สุดในโลก

นักฆ่ามือขวาน

ลิซซี่บอร์เดน

เดวิด เบอร์โควิทซ์

เท็ด บันดี้

คนกินคน

เจฟฟรีย์ดาห์เมอร์

อัลเบิร์ต เดซัลโว

10 อันดับเรื่องราวในวัยเด็กที่น่าขนลุกของฆาตกรต่อเนื่อง

10 เหตุการณ์ประวัติศาสตร์ที่น่ากลัวกว่าภาพยนตร์สยองขวัญ

10 สัตว์ใกล้สูญพันธุ์ที่อาจสูญพันธุ์ในไม่กี่ปี

25 ข้อเท็จจริงที่น่างงงวยเกี่ยวกับดาวเสาร์

10 อันดับสัตว์ที่อันตรายที่สุด

10 อันดับผู้ชายที่ชั่วร้ายที่สุด

10 อันดับสิ่งประดิษฐ์ที่ยิ่งใหญ่ที่สุด

7 อันดับสิ่งมหัศจรรย์ของโลกเทคโนโลยี

10 เรื่องสัตว์มหัศจรรย์

10 อันดับภัยธรรมชาติที่ร้ายแรงที่สุด

7 สิ่งมหัศจรรย์ของโลกโบราณ

การก่อตัวของเมฆหายาก 10 แบบ

10 อันดับภัยธรรมชาติ

10 ปัญหาใหญ่ที่ยังไม่ได้แก้ไข

10 นักวิทยาศาสตร์ที่ฆ่าตัวตาย

เคล็ดลับ 5 อันดับแรกในการเอาชีวิตรอดจากการเผชิญหน้าหมี

10 อันดับบุคคลอัจฉริยะ

10 อันดับตำนานเกี่ยวกับไดโนเสาร์

สิ่งประดิษฐ์ประจำวัน 10 อันดับแรก

ข้อเท็จจริง 20 อันดับแรกเกี่ยวกับการนอนหลับ

10 อันดับข้อเท็จจริงเกี่ยวกับป่าฆ่าตัวตายของญี่ปุ่น

6 เคล็ดลับสู่ความสำเร็จในฐานะเทรดเดอร์

สถานที่ท่องเที่ยวในละตินอเมริกา

อธิษฐานบารมี

10 Scariest Real Horror Stories
10. Barrie Hepburn
Barrie Hepburn was a sports car enthusiast who was sadly involved in a shooting that left him a paraplegic and wheel chair bound. According to sources, he had made numerous requests to his doctor to have his legs amputated so he could get in and out of his sports car more easily. When his doctors refused, he decided to take matters into his own hands. Hepburn attempted to remove one of his legs with a hacksaw figuring that his doctor's would have to finish the job he started. Paramedics arrived shortly after Hepburn called 911 and found him dead with his right leg almost completely cut off and a packed bag for the hospital sitting beside him.

9. Elisa Lam
Elisa Lam was a 21-year-old Canadian-Asian student who was staying at the Cecil Hotel at the time of her death, in January 2014. The Cecil hotel once housed two serial killers, Richard Ramirez and Jack Unterweger, making this story all the creepier. Lam's body was discovered after residents of the hotel began to complain about the taste and color of the drinking water. As it turned out, Lam's body had been lying in the water tank for two weeks. Her death was ruled accidental but there were some interesting circumstances surrounding the case that led many to suspect foul play. First of all, there was no way for Lam to get on the roof by herself, as there was an alarm. Second of all, there was no way Lam could have opened the water tank by herself, and of course there is the last known footage of Lam seen alive, showing her behaving erratically.

8. Greg Garrett
Greg Garrett, a young boy in Enfield, Illinois, was playing in his backyard when an unknown animal attacked him. The attack left the boy in a puddle of tears and confusion. Just moments after Greg's attack, another local resident named Henry McDaniel opened his front door to find the same creature that had just attacked Greg. Henry grabbed his gun and took a shot at the creature before it bounded away. Both Henry and Greg described the creature as having three legs, stubby arms with claws, hairy, slimy and having reddish-pink eyes. Luckily the creature hasn't been seen since.

7. Dog Suicides At Overtoun Bridge
The terrible events that have occurred at Overtoun Bridge are ones that will most likely never be explained. According to the Dailymail, over the course of 50 years, 50 dogs have jumped to their death at Overtoun Bridge, and in one short six-month period, a grand total of five dogs jumped to their death. There have been many people who have tried to solve the mystery of Overtoun Bridge but to no avail. There have been many theories as to why the dogs jumped, such as the bridge being haunted, the dogs sensing a human presence, or a nuclear base that omits a sound only audible to dogs.

6. Kelly Anne Bates
Kelly Anne Bates was the victim of horrific torture and ultimate murder at the hands of her boyfriend, James Smith. On April 17, 1996, Smith told police that he had accidentally killed his girlfriend in the bathtub. When investigators got to the scene of the crime, they made a gruesome discovery. According to sources, Bates' blood was found all over Smith's apartment. It soon became apparent that Bates had been tortured for weeks before her death. When describing Bates' torture, the prosecutor at Smith's trial said, "It was as if he deliberately disfigured her, causing her the utmost pain, distress, and degradation". Smith was found guilty of his crimes and received life in prison.

5. Bella In The Wych Elm
On April 18, 1943, four boys had the scare of their life when they found a human skull in a large Wych elm. One of the boys told his parents what they had seen and an investigation began. When police first checked the tree trunk, they found a nearly complete human skeleton. Along with the skeleton was a shoe, a golden wedding ring, and some pieces of clothing. Forensics quickly established that the body was female and had been dead approximately 18 months, but the identification of the female was a bit trickier. The mystery continued to haunt people in 1944 and 1999, when the message "Who put Bella in the Wych Elm" was painted on a wall and on a Wychbury Obelisk, respectively.

4. Terry Cottle And Sonny Graham
In 2008, a man who had received a heart transplant twelve years previously, shot himself and died. Here comes the interesting part, Sonny Graham had received his new heart from his wife's deceased husband, Terry Cottle. His wife's deceased husband died from a self-inflicted gunshot wound. According to sources, Graham met his wife because he was so grateful for his new heart that he started writing letters to his donor's family. When he and his future wife finally met face-to-face, Graham explained, "I felt like I had known her for years. I couldn't keep my eyes off her. I just stared."

3. The Winchester House
The Winchester house was the residence of Sarah Winchester, the widow to gun magnate, William Wirt Winchester. Today, the house is better known for the mysteries it contains. Apparently, people that were killed by Winchester rifles and even Sarah Winchester herself, haunt the house. The story goes that Sarah was told by a medium that spirits would haunt her forever and even attempt to kill her unless she built the mansion and never stopped building it. To make things even creepier, Sarah believed that the number 13 would calm the spirits that haunted her. As such, many things in her house, like her chandelier, and even her sink drain cover have 13 holes.

2. Allen Showery
Allen Showery murdered Teresita Basa in 1976, by stabbing her to death and then setting her on fire. The reason police called him in for questioning a year later, is because Teresita told them about her killer. According to sources, a woman named Remy Chua saw Teresita roaming the halls of the hospital that both she and Teresita had worked at. Soon after, Remy's personality drastically changed. Things came to a high point when Remy started talking in Teresita's voice. Teresita talked to her husband and told her that Allen had killed her. She even mentioned some of the articles that both of them had stolen from her apartment. This information proved crucial and Allen was convicted of murder.

1. Carissa Glenn
When 18-year-old Carissa Glenn moved into her new flat, she knew something was wrong. She had the eerie feeling that someone or something was with her when she was alone at night. When Glenn heard a rumor that the previous tenant of her apartment had hanged himself, Glenn's suspicions were confirmed. Glenn told her family and friends about her fears and the terrifying nightmares she'd been having. Then in 2008, the worst happened. After a night out drinking with her friends, Clarissa hung herself with her scarf. Her friends were shocked, all of them said she'd been happy with the exception of one thing, she didn't want to go back to her apartment.

10 Scary Cursed Objects Scientists Still Can't Explain
Many objects around the world cause interest and intrigue, but other objects attract attention for all the wrong reasons, causing suffering, stress, anxiety, and sometimes, even death. This list is full of mysterious objects like this so keep watching to find out the top 10 most cursed objects in the world.

10. James Dean's car
James Dean was an incredibly popular actor decades ago. Just before he performed in his most famous role, a lead role in "A Rebel Without a Cause," he had begun trying to kickstart a career in car racing. He competed in one competition before Warner Brother's banned him from taking part in any competition while filming for the movie "Giant." Unfortunately, this ban went unheeded and James Dean sadly crashed his Porsche 550 Spyder and died. But the story gets weird when we focus on the car in question. Famous actor Alec Guinness recalls looking at Dean's car, turning to James, and telling him he was going to die in it, and that it was a sinister car. After James died, George Barris bought the wrecked Prosche for 25 hundred dollars. Strangely, a mechanic broke his leg getting it off the trailer. The car parts were integrated into other Porsches, two of which crashed, killing one person and seriously injuring another.

9. Thomas Busby's Dead Man's Chair
Thomas Busby was a murderer who lived in the north of Yorkshire in the UK around the 1600s. Busby married Elizabeth, the daughter of a man named Daniel Awety. He and Daniel became friends and partners in crime for quite a while, though supposedly, Busby was always in the foulest of moods with Awety. One faithful day, Busby grew so angry with Awety that Awety actually made his way around Thomas Busby's inn and threatened to take Elizabeth home with him. What made the dangerous drunkard even more angry was that Awety was sitting in his favorite seat.

Busby threw him out, and later that night, went over to his house with a hammer and murdered Daniel Awety. He was sentenced to death for the crime. The legend goes that Busby cursed his favorite chair before he left to be killed and wished death upon all those that sat on it. Strangely enough, in 1894, a chimney sweep was found dead out near Busby's gibit. The sweep had sat in that cursed chair. Again, during the second world war, a team of RCAF men were goading each other to sit in the chair. None of the men would make it back home alive and were killed in the war. Once again in 1968, the soon to be landlord, Tony Earnshaw, reported hearing two Airmen daring each other to sit in the chair. They both reportedly crashed in a car on the way back to the airfield. Fortunately, the seat now hangs as an attraction in the Thirsk Museum so no one can sit on it.

8. "The Crying Boy" painting
There are a load of supposedly cursed paintings in the world, a lot of which reportedly bring death to those that own them. One particularly interesting painting is "The Crying Boy" painted by Giovanni Bragolin in the 1950s as part of a series. It proved to be quite popular in its time, but it turns out the owners of this painting were met with a strange and eerie set of events. Multiple owners of the painting have been reported to have suffered a terrible fire in their homes, two of which happened for the same reason: a chip pan became too hot and exploded. Many things were destroyed in the blaze, but in both instances, the painting remained untouched. The rumor then blew up even more as the firefighter claimed that he had been to fifteen houses where he found that painting completely untouched. "The Sun," a popular tabloid newspaper in the UK, ran story after story claiming more and more people had been sufferers of bad luck through owning the painting. It was concluded that the painting must've been printed on flame retardant material, but for those families back in the days of the 60s and 70s, the curse is all too real. Another more modern painting that has been claimed to be cursed also exists in the UK, and is entitled "The Anguished Man." There are a lot of cursed artists out there, by the sounds of it.

7. The skull of Katherine Griffith
Katherine Griffith lived in Burton Agnes Hall around the 1600s. Supposedly, the story goes that one afternoon, when the house was almost officially finished, Katherine was robbed by a group of thugs, who also beat her to death. She had told her sisters before she died that she would never rest until a part of her was safe in that house. Yet her sisters forgot about this, and she was buried in the churchyard. The house preceded to be haunted by her ghost. The sisters, realizing their mistake, sought to make peace with the vicar and asked if they can dig up their sister. The grave was dug up and Katherine's skull was brought into the house. After a while, many attempts were made to get rid of it but every single time, strange and ghostly things would happen around the house. It is believed that all these years after, the skull is still in the house, built into the walls. Thank God she's in the house, because she'd be causing a fuss if she wasn't.

6. Robert the doll
Robert Eugene Otto was the first owner of this doll, which resembles a boy with a sailor's suit on. His relationship with the doll was very questionable. Supposedly, a young Robert began to blame mishaps and accidents on the doll. Servants also reported that he had closed door conversations with the doll, saying they could also hear a deeper tone voice replying and conversing with the child. Robert's relationship with the doll continued into his adult life. He reportedly treated it like a real person, and the two of them were inseparable. After Otto's death, many people reported hearing giggling and footsteps from the attic and children that passed by Robert's house would often claim to see the doll move from the window regularly. Although the doll is locked in a glass case in a museum now, people still report that lights flicker, cameras malfunction, and tourists must ask to take a picture of Robert, or suffer dire consequences. Speaking of dolls that inspire movies, did you know that the Annabelle doll is also real? It looks a bit different that the one in the movie, but it's just as scary.

5. The Basano Vase
The Basasno Vase is probably one of the oldest artifacts in this list. It was carved from silver in the 15th century. The legend goes that it was a gift made for a bride who resided in the northern village close to Naples. However on her wedding night, the bride was found lying on the floor dead, clutching the vase. After the woman's funeral was sorted out, the vase began to be handed down from family member to family member, but with each person that decided to take ownership of the vase came another suspicious death. Some reports even state that the vase had a piece of parchment in it that read 'beware, this vase brings death,' but that it was thrown out very early on. An archeologist took ownership of the vase, only to die of an unknown infection. And one of the vase's last known actions was to nearly hit a policeman on the head as someone threw it out of a window. It was handed over to police, who tried to give it to museums, who all flat out refused to take it. After a while, it was buried in an undisclosed location. Some even claim it was considered so dangerous, it was buried in a lead coffin and put in an ancient cemetery. Whereever it is, let's hope it stays in the ground.

4. The Hope Diamond
It was supposedly stolen by a thief from the face of an idol standing by an Indian temple. The thief suffered a slow, agonizing death shortly after this. It was then uncovered again and was sold to King Louie the Fourteenth by a French merchant who soon met his death as well. Of course Louie and his wife Marie Antoinette are often referred to as victims of the diamond, as they were beheaded in the overthrowing of the monarchy. From then, everybody that was reportedly to have owned the diamond has suffered a horrible death. There are a lot of jewels that are said to be cursed, such as the Delhi Purple Sapphire, another jewel stolen from it's resting place and passed around owners. Each owner has reportedly suffered bad financial situations and health problems. When will we learn that jewels stolen from spiritual places can cause bad luck by the bucketful?

3. Maori Warrior Mask
The Maori people are the indigenous, or original inhabitants of New Zealand before settlers went over there. Their ancient practices remain a bit of a mystery to historians, but what we do know is the masks from those times were carved before battle. It was said that if the warrior died in battle, his soul would be encased in the mask forever. Sounds like just another silly story? Well at the Auckland Museum, the masks are accompanied with their own warning messages, and one Wellington based museum know as Te Papa, a Maori name that translates as 'Our Place' tells pregnant women to stay away from the tour of scared Maori artifacts, or risk incurring a curse. I would say it is all a bit silly to be true, but you never really know with the ancient and mystical cultures.

2. The woman of Lemb Statue
Those that know the history call if the Goddess of Death. Having been created around 35 hundred BC, many historians believe it was probably a statue representing fertility. Lord Oliphant was it's first reported owner after it's mysterious background. Within six years, all the members of his family were dead. It's next owner, Ivor Menucci and his family died within a shorter, 4 year period. And surprise, surprise, the third owner, a Lord Thompson Noel and his family and perished within four years as well. It vanished for a brief period, and within that period, it came into the ownership of Sir Alan Biverbrook who died along with his wife and daughters. The two sons of Alan that survived the curse donated the statue to the Royal Museum of Edinburgh and is now readily available for any brave tourist that doesn't believe in (coughs) silly superstition.

1. Petrified Forest National Park
This last one is an extremely interesting case of multiple cursed objects. The Petrified Forest National Park in Arizona has enticed and attracted visitors for quite some time now. It has one of the world's largest collections of petrified wood, which results in an amazing experience, as well as an educational one for those not familiar with the science behind wood. All throughout its history, people have taken bits of wood home as little souvenirs so much so that they made it a felony. But has that stopped people? Absolutely not. Around 1930, people who visited the park and took a piece of wood would complain of experiencing a lot of bad luck. It has since become part of the national park's history. In fact, there is a whole room at the park dedicated to the telling of bouts of bad luck, divorces, incarcerations, and deaths that have followed from a stolen bit of petrified wood.

10 Scary Movies Based on Real Life Events
1. The hills have eyes

Shawney bean was a clan leader in Ireland in the 15th century. He fed his falimy of 14 with the flesh of other humans. He is rumored to have captured over 100 victims and eaten them all with his family.

2. The haunting in connecticut

When a family moves into a home that used to be a morgue things start going wrong fast. The family that lived in this home started that the movie was very close to the actual events that occurred in the home.

3. The girl next door

This movie was inspired by the real life events of Sophia Marie Likens. She was only 16 years old when she was held captive and tortured to death by her aunt.

4. The Conjuring

A couple living in the Rhode island farm house where terrorited by paranormal activity. The paranormal investigators who investigated the real events said. "The movie is very closed to the actival events that traumatizedthe family".

5. The Blob

The Blob was inspired by a real life event that happened on a farm in the 1950s when a Purple Blob fell out of the shy into a farmers field, before scientists were able to run tests on this Purple Blob, it disintegrated.

6. Jaws

In 1916 there were a series of shark attacks in New Jersey that terrified beach cores. these attacks are what inspired the story for the novel and movie, Jaws.

7. Open water

In 1998 A couple was left by a diving excursion off of The Great Barrier Reef in Australia. The bodies were never discovered and it was assumed that they had been eaten alive by sharks.

8. The Amityville Horror

When the Lutz family moved into a house where the previous owner murdered his family, stuff turned ugly. A sereis of hauntings occurred that eventually made their way into the Amityville horror movie.

9. A nightmare on Elm street

Wes Cravin attributed his main idea for his Freddy Kruger movies to a story of a south east asian who died during a nightmare. The man told everyone that he didn't want to sleep because of terrifying nightmares. He died in his sleep one night after being heard screaming.

10. The Texas chainsaw massacre

The Texas chainsaw massacre is based on the true life story of Ed Gein. His house was raided and skin suits and masks were found, along with furniture covers and lampshades made out of human skin.

10 Serial Killers Still at Larges
It’s comforting to know that most serial killers are arrested and put behind bars. Unfortunately not all serial killers are found, and some still stalk the streets today in search of their next victim. From the original night stalker to the infamous zodiac killer we countdown the top 10 serial killers that are still at large.

10. Connecticut River Valley Killer

In the mid 1980’s along the new Hampshire and Vermont border, an unknown assailant was stalking and killing unsuspecting female victims. A total of 7 women between the ages of 16 to 38 were killed, and all of them were found to have multiple stab wounds which reinforced the presence of a twisted serial killer. On August 16th 1988 Jane Boroski was on the way home when she was attacked and stabbed 27 times but was able to escape with her life. After this attack, the killings stopped, and although the police have several suspects, the case has gone cold.

9. West Mesa Bone Collector

On February 2nd 2009, Christine Ross took her dog Ruca for a walk near their home in Albuquerque New Mexico. During their excursion she noticed a bone protruding from the ground, and contacted the police department who quickly determined it was human. Police descended on the area, and discovered the remains of 11 women. It was determined the women had gone missing between 2001 to 2005, and most were known prostitutes or drug users. The police have little to go on, as no forensic evidence was found at the burial site and no witnesses have come forward. There is currently a $100,000 reward for anyone with information leading to the arrest of the person responsible for this horrifying crime.

8. Long Island Serial Killer

In December of 2010, a police officer who was on a routine training exercise with his dog found the skeletal remains of a woman in a burlap sack. After searching the area, Police found the remains of an additional 9 victims. There has been much speculation of the identity of the killer, and has been suggested he may knowledge of techniques used in law enforcement, which has helped him avoid detection.

7. Stoneman

Over the course of 6 Months in 1989 , 13 people were murdered in the streets of Kolkata India. All of the victims were homeless, and would sleep in dimly lit areas making them easy targets. Police assumed the killer was a large muscular male, because of the gruesome way the murders were committed by dropping a heavy stone or concrete slab on the persons head. Although the police had several suspects, and interviewed several suspicious people, no arrests were made and the killings stopped.

6. Rainbow Maniac

Between February of 2007 and august 2008 13 gay men were murdered in cold blood in Paturis park in Carapicuiba Brazil. All of the victims died from a gunshot wound to the head, and the last victim was shot a total of 12 times. Although a suspect was arrested, a retired state police officer, he was never convicted and the crimes remain unsolved.

5. Original Night Stalker

Also known as the East Area Rapist, this unidentified killer was responsible for at least 10 murders and the rape of another 50. Police believe the suspect began as a burglar that targeted women in middle class neighborhoods and slowly evolved into killing his victims. DNA evidence has linked the 10 slayings, and police believe the killer could be responsible for another 3. The Original night Stalker has never been apprehended and several suspects have been cleared through DNA.

4. Doodler

This unidentified serial killer was given the nickname doodler because he would sketch his victims before having sex with them and then stab them to death. Targeting his victims at gay clubs and restaurants, he is responsible for killing 14 men from the gay community in San Francisco between January 1974 and September 1975. Although police had a suspect, the case wasn’t able to proceed because three of his surviving victims didn’t want to reveal their sexual orientation publicly by testifying against the perpetrator in court.

3 Monster of Florence

Also known as Ill Monstro, This psychopath is responsible for killing 16 people in Florence Italy between 1968 and 1985. Usually targeting couples the killer would shoot the male victim, then stab the female victim to death and mutilate the corpse. Police arrested several men, but were later released when subsequent killings happened using the same weapon and method. American Author Thomas Harris based character Hannibal Lecter from the novel Silence of the Lambs on The Monster of Florence, and attended the trial of one of the suspects.

2. In British Columbia Canada

A killer stalks an 800 KM section of Highway 16 dubbed the “Highway of Tears”. A total of 18 young women have either disappeared or been found dead since 1969. Although police have linked some of the murders to deceased criminal Bobby Jack Fowler, investigators are doubtful they will ever solve all of the cases. Police have a strong suspicion that there may be more than 1 killer involved, and are using new forensic technologies to re-examine the evidence.

1. Zodiac Killer

The most infamous serial killer on our list, the zodiac killer is responsible for killing up to 37 people. Usually targeting young couples in secluded areas he would either shoot or stab his victims. After killing the Zodiac would taunt local authorities by either calling the police or sending in letters to local newspapers. A total of 18 letters were sent, and would include physical evidence from the crime scene. In some letters, the Zodiac Killer would include cryptograms which he claimed revealed his identity, and to this day only 1 of 4 has been solved. A number of suspects have been named, but no conclusive evidence has surfaced and the case remains open with the San Francisco Police Department.

10 Urban Legends That Inspired Real Crimes
Urban legends are supposed to be fictional stories that we read for entertainment, while these urban legends might inspire a few nightmares at the end of the day. We know these stories aren't real, however there are a select few people who are greatly inspired by these stories and even risk their freedom to show their dedication.

1. Wrinkles The Clown
Urban legends surrounding clowns are less than positive, usually they involve someone going down the sewers having bad dreams or something that will cause you to have to go to therapy for the next 20 years. Websites are full of clown related urban legends that tend to pick up momentum on social media, then these stories end up perpetuating copycat incidents that once again end up on the news thus the never-ending cycle continues and the urban legend grows stronger. For example parents in South Florida were hiring a clown by the name of a Wrinkles to hide in their children's bedrooms and scare them at night. Why in the world would parents do this to their children? Well to scare them into behaving properly because nanny cams basically record everything that's happening videos began to surface of Wrinkles appearing under beds and placing stuffed animals next to the child before turning off the camera to wreak havoc, basically this is where horror movies get their ideas from. Granted this wasn't technically a crime, but it was likely that these parents probably got a visit from social services. Perhaps instead of saving for a college fund, and they need to put up a therapy fund for their child.

2. Penpal
Probably one of the most unsettling things one can experience is when they receive pictures of themselves in the mail from an unknown source, it forces you to realize that you're being watched, and there's nothing you can do about it. It forces you to realize that regardless of how protected you may think you are, you are still vulnerable. A story called Penpal made its way onto the website Creepypasta. It was about a boy who was participating in a school project where they released balloons to see if they can get a Penpal. The boy ended up not getting a letter. but instead he got tons of polaroid pictures. Initially they were blurry, but once he looked at all the pictures he realized he was in every photo. So it makes it all the more unsettling when there were true stories out there remotely similar to this seemingly urban legend. There was a story in Connecticut of a school principal named John Bean who was following his students to Walmart and taking their photo. In North Carolina a school's volunteer of the year got in trouble for taking pictures of elementary school girls without their permission. Walter Shore ended up pleading guilty to some pretty awful charges

3. Slender Man
Spoiler alert: this won't be the last time you hear about Slender Man It's amazing how a made-up character managed to inspire some pretty intense crimes We'll start off with the most famous crime where two young girls who lured their friend into a park bathroom and proceeded to do her in like Julius Caesar. Miraculously the girl survived. Why did the two girls do such a heinous crime they wanted to sacrifice their friend to Slender Man, so that they could go live with him in his mansion. Well as we know, Slender Man isn't real and he's based on a meme from creepypasta. the mansion actually came from a video game That was inspired by Slenderman. So he know that preteen girls aren't always the smartest people in the world, but did they really think that they were going to get away with such a terrible act? One of the teens was sentenced to 25 years in a mental hospital. If she was so gullible to do this to someone for the sake of an urban legend ,that's probably the best place for her.

4. Laughing Jack
You know what would really lift up our spirits? Let's talk about clowns again! Yay!! The story of Laughing Jack is definitely not for the faint of heart. Laughing Jack is basically an imaginary friend. Who is the opposite of nice. He infiltrates children's dreams very much like Freddy Krueger, and he replaces their organs with candy. Ain't that nice? Anyway,  of course you could read the story online and be able to tell right away that it's just a scary story And an urban legend. Yet one girl thought that Laughing Jack was the real deal. Apparently instead of being filled with candy, Laughing Jack told the girl to pretty much end the life of her stepmother the twelve-year-old not only did her stepmother in, but she also set the apartment on fire. The kid actually ended up admitting that she committed the crime. And she was eventually declared too incompetent to stand trial. That basically means that she'll be spending the rest of her adolescent in a psych ward.

5. Walking Sam
Walking Sam is a similar entity as slender Man, who drove teens from a Sioux tribe in South Dakota to harm themselves. Basically the urban legend has a few variations were Walking Sam is either wandering the earth to collect souls or he drives people mad because he looks so spooky. Either way Hundreds of people between the ages of 12 and 24 attempted to end their lives. The local tribe even had to remove nooses that were placed at the Pine Ridge Indian Reservation. Out of those hundreds around nine people were sadly successful at their attempt. While one can say that the author of Walking Sam's story is an incredible storyteller. It is also Alarming at how gullible an entire generation can be? But because it's the Internet and a lot of people don't know how to distinguish fact and fiction. It's entirely possible that people thought this was the real deal.

6. The Call
The urban legend goes like this. There's a babysitter working the late night. She gets a call from a mysterious caller who says "Have you checked the children?". There might be some heavy breathing for a few calls and of course the babysitter is scared. When she calls the cops they trace the call and the big twist is that the call is coming from inside the house. This urban legend was inspired by an unsolved case from 1950 in Missouri. An 8th grader named Janett Christman lost her life one night while she was babysitting a three year old boy. She was later discovered at 1:00 a.m. Too late. Calls had been coming to the house, but unlike the urban legend, the police weren't able to trace them. The boy Janet was babysitting was thankfully safe. This story is often told at slumber parties as well as camp outs. Some have even tried to emulate the urban legend only to run-in with the police afterward.

7. Constant messaging
We've all heard that iconic urban legend, where a man is receiving Facebook messages from his long past girlfriend. It made us all wonder whether the girlfriend was actually alive she turned into a bot or she was a ghost still checking her social media from beyond the grave. However one man seemed to be inspired by the ghost messaging and decided to use it to try to get away with a heinous crime. Todd Colhab kidnapped a woman named Kayla Brown as well as her boyfriend Charles Carver. In order to make it look like Kayla and Charles were fine and enjoying life, Todd was posting on their Facebook pages, posing as them. There were status updates and everything. However, when deputies were searching Todd's property and ready to serve a search warrant. They passed a metal container and Kayla made a bunch of noise. She was found inside the container with a collar around her neck and chained like a dog. Sadly Charles did not survive the crime.

8. Pope Lick Monster
This might be better categorized in the people who do stupid things for urban legends. The Pope Lick Monster is a goat human hybrid creature that lives on top of a bridge above a railroad track. Legend has it that the public monster will hypnotize its victims and draw them to the tracks where they will get hit by a train. If you think that there aren't people curious enough to check it out for themselves, think again. There have been a startling amount of people who have lost their lives looking for the Pope Lick Monster. Most of them end up getting hit by an oncoming train. So in this instance would this be more truth than urban legend? Well the local police in Louisville Kentucky had to issue public statements declaring that anyone looking for the Pope Lick Monster will be trespassing plus in the United States wandering the train tracks can be considered a federal offense and receive charges of terrorism. So is it really worth looking for this terrifying urban legend?

9. Don't turn on the light
One of the creepiest urban legends is of a person in their bedroom hearing strange noises. When they wake up the next morning, they see a horrifying message written in bodily fluids that says "Aren't you glad you didn't turn on the light?" It's a story that has given us nightmares and inspired us to check every nook and crevice in our house before going to sleep. But this story did inspire someone to try it out for themselves. In 2016, a teenage girl from England received a text message. That said "I'm watching you.". She also got a text that said that he would end his life outside her bedroom window. The teen was so creeped out that she decided to sleep with her mom. She also didn't take the sender seriously when he said that he was in the house, but the next morning the sender was discovered to be in the house. He was sleeping under her bed.

10. Slenderman... again
It seems that some of the most horrifying crimes have been inspired by the one and only Slender Man. With his tall and faceless persona, you would think that people would automatically know he isn't real or they'd head for the hills. There are a lot of people who are willing to risk their freedom and personal safety for the sake of the iconic urban legend. In 2014 a 13 year old girl heard her mom repeatedly with a knife.The mom miraculously survived. Then a 14 year old girl from Florida tried to burn her house down for Slender Man. If you think Slender Man is only hitting up the teenage girls He also inspired a man named Jared Miller to attack two police officers and a civilian before he took his own life. Investigators found out that he liked to dress up a Slender Man for fun.

The Mystery of the Bermuda Triangle

On the 5th December, 1945, 14 navy airmen left Florida and took to the skies in 5 torpedo bombers, on what was supposed to be a routine 2 hour return flight as part of a training exercise, known as Flight 19. But 1:45 minutes into the journey, the flight’s leader, Lieutenant Charles Taylor, radioed the control tower, alerting them that something was dreadfully wrong. Taylor reported that all 3 of his compasses had malfunctioned. He was heard over the radio transmission reporting “we don't know which way is west. Everything is wrong. Even the ocean doesn't look as it should”. Flying over the western part of the North Atlantic Ocean in what’s now called the Bermuda Triangle, the flight and crew, shortly lost contact with the control tower and were never seen again. Later that evening a search plane was sent in a desperate attempt to locate the missing flight and guide them back to base, but just 27 minutes after take off, the search plane and its 13 man crew became lost to the Bermuda Triangle.

Surreal activities in the Bermuda Triangle have been reported since 1492, when the crew of explorer Christopher Columbus edged ever closer to what he would call, ‘The New World’. Columbus’ log reported seeing strange lights, whilst the sea took on an eerie calm before rising high without wind. He also noted that the ship’s compass gave erratic readings, which panicked the already restless crew. Situated in between Florida, Bermuda and Puerto Rico, the legend – do you mean the phrase? – of the ‘Bermuda Triangle’ was coined by author Vincent Gaddis, in a 1964 article in the magazine Argosy, to explain the perceived phenomenon of airplanes and ships going missing without a trace, without explanation. He was compelled by mysteries such as Flight 19 and the USS Cyclops, which got lost at sea off the coast of Barbados in 1918, resulting in the loss of 306 lives: the biggest loss of life in US Navy history, not related to combat.

Gaddis reported that the Bermuda Triangle is a true mystery and that even the ‘U. S. Navy, Air Force and Coast Guard investigators have admitted they are baffled’. In the last century alone 1,000 ships & planes have disappeared without a trace within the 500,000 square miles of the Bermuda Triangle. Despite no wreckages to attain evidence from, there are endless theories about the disastrous paranormal mechanisms involved in the Bermuda Triangle. The area surrounding the Bermuda Triangle has one of the highest incidences of UFO sightings, leading some conspiracy theorists to conclude that missing aircraft fall victim to alien abductions or are even absorbed by portals to other dimensions. This has been suggested to be the case in explaining the story of the Ellen Austin, an American vessel that found a deserted schooner on the Atlantic Ocean. In order to capture the schooner for themselves, members of crew from the Ellen Austin agreed to man the ship back to shore, but during the journey the two ships separated and when the re-united the schooner was once again deserted, the crew of the schooner had once again vanished without a trace.

Author Gian Quasar believes that electromagnetic anomalies in the area's atmosphere have been responsible for historic compass breakdowns. He describes the electronic fog as ‘something that will seize the aircraft and travel with you… You are not flying into the fog, it is flying with you’. This is further supported by Floridian pilot Bruce Gernon, a claimed survivor of the Bermuda Triangle. He describes the Bermuda Triangle as an engulfing ring-shaped electric fog. As he flew through the fog, he was stripped of his visibility and his electronic and magnetic navigational instruments malfunctioned causing his compass to spin wildly. Gernon only managed to break through the supernatural fog when he noticed a tunnel forming in the cloud, when he broke out he had reached the coast of Miami, leaving Gernon to conclude that the cloud he’d flown through was a time vortex.

Whilst some conspiracists look to the skies of the Bermuda Triangle for answers, others believe that the answers lie deep underwater. With the discovery of the submerged rock formation known as the Bimini Road, off the island of Bimini in 1968, conspiracy theorists Paul Weinzweig and Pauline Zalitzki, have come to believe that this formation is man-made and therefore evidence of the underwater city of Atlantis. It has been suggested that the planes and ships that have vanished in this area, may have been affected by leftover technology from this empire such as the ancient crystals thought to have powered the civilisation. Despite the mystery that surrounds the Bermuda Triangle, the U.S Coast Guard state that the majority of disappearances can be attributed to human error or the area’s unique natural features and no studies have found conclusive evidence for unusual magnetic anomalies in the area. The Gulf Stream essentially acts as a river within the Atlantic ocean, it flows through the Straits of Florida into the North Atlantic and it’s powerful current is a possible explanation for why there is no debris from ship and plane wreckages, which may be swept away by the Gulf Stream, erasing any evidence of disaster.

Popular Posts